• DEZE PAGINA WORDT VOORTDUREND BIJGEHOUDEN: LAATSTE UPDATE 23 SEPTEMBER 2021

  Met ingang van 25 september 2021 wordt de anderhalve-meter maatregel afgeschaft! Dit betekent dat er geen beperkingen meer zijn voor spelers en publiek bij het voetballen en trainen. Er zijn echter nog wel een aantal regels van toepassing bij de kantine, zoals bij de toegang tot de kantine. Deze regels staan hieronder opgesteld:

  Wanneer er geen QR-code nodig is:

  • voor het gebruik van het terras buiten en het afhalen van eten en drinken in de kantine

  Wanneer er wel een QR-code nodig is:

  • voor het nuttigen van consumpties in de kantine

  Binnen de mogelijkheden zal er dus gecontroleerd worden op het wel of niet kunnen tonen van een QR-code, wanneer dat volgens de regels is vereist.

  We begrijpen als bestuur dat bovenstaande maatregelen wellicht (praktische) problemen opleveren, maar wij zijn genoodzaakt om ons aan de regels te houden die zijn voorgeschreven. We vragen ieder zijn begrip daarvoor.

  Voor verdere informatie verwijzen we u door naar de laatste versie van het sportprotocol van NOC/NSF via https://nocnsf.nl/sportprotocol of kijk op de site van de Rijksoverheid met alle actuele informatie rondom Corona en sporten via Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen) | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl.

   Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat dit dan gerust weten via snwv@cvcreeuwijk.nl.

  Het bestuur van CVC Reeuwijk