• Kan CVC 2 na de behoorlijke nederlaag van vorige week zich herpakken?.

  CVC mocht op eigen veld aantreden tegen de lantaarndrager van de competitie Oudewater tot nu toe. Al snel bleek dat onze mannen wat recht willen zetten.
  CVC zette gelijk koers richting het doel van Oudewater. Al heel snel kregen we twee levens grote kansen door het vrij spelen van de spitsen echter beide inzetten belanden op de paal.
  De keeper van Oudewater was niet van plan om CVC een feestje te laten vieren. Hij was veruit de beste man aan Oudewater zijde.
  Na een kansen regen van CVC kregen we bijna zelf de deksel op ons neus. Maar tot twee keer toe wist de spits van de gasten de bal niet in het doel te krijgen. Na een half uur spelen bracht ik Luuk Dane binnen de lijnen. Het bleek een gouden greep te zijn. Hij stond koud twee minuten in het veld. Op aangeven van Youri Kalmeijer maakte hij wél het verschil en zette ons team op een verdiende 1-0. Er kwam wat los in het team en het begon wat soepeler te draaien. CVC was vastbesloten om door te drukken en dat lukte dan ook wederom was Luuk Dane belangrijk voor ons verschalkte de keeper van Oudewater laag over de grond met een strak schot. 2-0 dat is lekker rusten. Na de rust waren onze jongen zoekende naar de aanval maar Oudewater kwam wat sterker uit de kleedkamer. Achter in werd ons centrale duo Thijmen van Sprang en Roy Elderhorst behoorlijk getest . Met Adriaan Koppe op doel die een aantal keer goed uit kwam en de bal weg werkte hielden we de voorsprong. Toch kwam door verkeerd inspelen van onze coalie Oudewater terug in de wedstrijd. Onze defensie stond niet goed door de verkeerde bal, Thijmen probeerde middels een slyding de bal nog weg te spelen wat ook lukte maar nam in de ogen van de scheidsrechter ook een been van de spits mee binnen de 16. Dat werd dus een penalty. Adriaan werd het bos in gestuurd en de 2-1 werd een fijt. In de voorgaande wedstrijden bleven we rustig onder zulke omstandigheden maar nu sloop er toch wat onrust in. We gingen meer de lange bal spelen en dat leverde ook veel balverlies op dan krijg je het gevoel dat je de controle begint te verliezen. Maar gelukkig viel in de 80e minuut een afvallende bal zo in de voeten van onze Luuk. Hij schoot de bal snoei hard door het midden en liet de keeper kansloos op deze inzet. Voor Luuk weer een hattrick en voor ons een bevrijdende 3-1.
  Zo speelden we de laatste 10
  Minuten zonder problemen uit en tellen we er weer 3 punten bij.
  Zo speelde we de zure smaak van vorige week weg.

  Top gedaan mannen!💪👍⚽️
  Fijn weekend allemaal. 🍻