• CVC 2 loopt tegen verlies aan.
  De voorbereiding niet optimaal. Kantine dicht buiten op P terrein verzamelen/ vertrekken in de regen.
  Maar goed we mogen nog voetballen. Siveo uit, ook daar aangekomen een geworstel met de regels. 7 spelers tegelijk in de kleedkamer en we kregen maar 1 kleedkamer. Uit eigen beweging maar kleedkamer 2 toegeëigend en spullen weer in kleedkamer 1 gezet. In de warming up werd mij al duidelijk dat het lastig gaat worden. Er was weinig beleving.
  In het begin van de eerste helft viel het nog wel mee. Maar CVC kwam niet verder als tegenhouden. In de omschakeling waren we te traag en aan de bal veel te slordig, keuzes die gemaakt werden bleken de verkeerde het tempo veel te laag en agressie op een laag pitje. Desondanks leverde het voor Siveo geen grote kansen op. Het eerste half uur zijn wij helemaal niet bij het doel geweest. Daarna kreeg de leidsman een bij rol, een bal uit de kluts van mees en twee spelers van Siveo die via de arm van mees verder ging kreeg mees tegen. Hij had niet in de gaten dat zijn arm werd geraakt zo snel ging het. Het leverde Siveo verder niets op. Op een gegeven moment kwam er commentaar over het vlaggen van onze Wim. Maar ze stonden elke keer buitenspel! De leidsman Floot er in het begin voor maar voelde zich ongemakkelijk door het vele fluiten waarna hij een 100% buitenspel situatie door liet spelen. Ze scoorde er niet uit maar de trent is gezet. Niet lang daarna was het dan toch 1-0 door een prima aanval en afronding. Dan zo’n handsbal situatie aan de andere kant, waar mees voor werd bestraft mocht Siveo door spelen. Dat zal ongetwijfeld zijn omdat het binnen het 16 meter gebied gebeurde en Siveo anders een penalty tegen zou krijgen. Tja dan wordt het duidelijk, loop je al tegen jezelf te voetballen krijg je ook nog met 12 tegenstanders te maken binnen het veld. Op slag van rust viel de 2-0. Waar we mee gingen rusten. In de rust geprobeerd de boel weer op te peppen. In het begin van de tweede helft starte CVC een stukje beter dan de eerste helft. Maar het liep niet, konden elkaar moeizaam vinden. Daarnaast kreeg Sean een gele kaart voorgehouden voor..... ja voor wat eindelijk. Aan de andere kant werd Luuk diversen keren terug getrokken aan zijn shirt. Dan zou je zeggen gelijke rechten maar er kwam zelfs geen waarschuwing. Uiteindelijk liepen we tegen een 4-0 verlies aan.
  Ja we moeten naar ons zelf kijken en dat doe ik ook zeker. Het was niet goed vandaag. Maar aan één eventuele wederopstanding van ons team werd niet mee gewerkt door de leidsman die keer op keer 1 kant op floot.
  Desalniettemin we hebben terecht verloren vandaag.

  Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen.
  Fijn weekend allemaal
  👊⚽️