• CVC 2 NIET TE STOPPEN
  Gisteravond stond al een aantal weken de vriendschappelijke wedstrijd tegen RVC 2 (zondag 2e klasse) gepland.
  Dit is de ploeg van mijn maatje En oud CVC trainer Frans van den Blink.
  RVC gaat net als ons lekker in de competitie en staat ook net als ons bovenaan.
  Helaas moest het zonder publiek gespeeld worden en ook de kantine moest dicht blijven.
  Zowel de ploeg van Frans als die van ons hadden spelers geselecteerd die minder of bijna helemaal niet aan spelen toekomen binnen de selectie. Ook RVC heeft ruim 30 spelers ter beschikking voor selectie voetbal.
  Bij ons stonden er dus een aantal andere namen in als gebruikelijk. Dé kans om je te laten zien niet waar.
  CVC had even 5 minuten nodig om ons in te stellen op een 1-4-4-2 systeem wat RVC speelde. In die periode kwamen niet noemenswaardig in de problemen. Na 12 minuten spelen een vrije trap net buiten de 16. Tom Verwaal eiste de bal op en lag aan. Mikte laag onder in de hoek net om de muur heen en buiten bereik van de keeper raak 1-0. CVC had een licht overwicht maar RVC kon ook lekker partij bieden. Een in speel fout van de keeper van RVC die de bal zo in de voeten van Tom speelde. Tom weet wel raad met deze buiten kansjes en schoot CVC binnen 20 minuten naar een mooie 2-0 voorsprong. RVC combineerde wel maar werd op gevangen door Lorenzo Stolwijk die bij ons gast speler was door weinig speel minuten in het 1e, Dylan Van de Velde die naast Lorenzo centraal stond. Beide spelers waren een onneembare horde. Met Roy Elderhorst op links en Sean Kwinten op rechts mag best zeggen dat er een verdediging staat. Thomas van Dijk centraal Ruben Mol op Links en Tresor Habimana op rechts was het midden ook prima ingevuld en lieten de jongens zien dat ze vooruit gang boeken in hun spel.
  Onze mascotte Maik Bakker liet ik als rechts buiten starten en liet zich niet kisten. Haalde alles uit de kast, was dicht bij een doelpunt maar helaas ging zijn inzet voor het doel langs.
  Youri Kalmeijer spits en Tom op links. Kortom ondanks ik er 8 niet bij had stond er zeker een leuk elftal die prima tegen stand bood tegen RVC. RVC had niet echt hele grote kansen en de 2-0 bleef ook staan tot en met de rust. Na de rust Tiko Tillemans centraal op het midden gezet Luuk Dane ingebracht voor de moe gestreden Maik en Mees Breedveld in gebracht voor Sean kwinten op rechts back. Ook Thijmen van Sprang na bijna een jaar blessure leed aan de knie weer binnen de lijnen op Links half. Thijmen maakte vorige week zijn rentree door 20 minuten mee te spelen bij zwammerdam. Ook al deze jongens wilde laten zien wat ze in huis hadden. Na een kwartier in de tweede helft een typische Youri Kalmeijer coal, draaien tussen drie man in er tussen uit floepen en oog voor een doelpunt houden, hij wist de bal buiten bereik van de keeper binnen te schieten 3-0. Koud twee minuten later wederom Tom Verwaal die zijn hattrick maakte en voor ons de 4-0 middels een strak afstand schot. RVC bleef ondanks de achterstand en het slechte weer 2e helft door strijden en beloonde door een mooie uitgespeelde aanval zich zelf met 1 doelpunt 5 minuten voor tijd 4-1. Dit werd uiteindelijk de eindstand van deze zeer sportieve ontmoeting.
  Wij wensen onze dorpsgenoten veel succes toe.

  Zaterdag wacht ons de uit wedstrijd bij Siveo voor de competitie.
  Tot snel! ⚽️👊💪