• Vandaag moesten we tegen onze vrienden uit Oudewater. Vooraf begon het psychologische spelletje al, want Oudewater was de ballen vergeten en vroeg of ze van ons een bal mochten lenen. Laten wij nou net een bal hebben die van Oudewater is/was. Die kregen ze dus niet. ;)

  De wedstrijd zelf was heel intens. De eerste helft windje mee. De verdediging van CVC stond als een huis, zelfs met de bij Oudewater aangeboden Michel Baars. Het middenveld won alles met Marcel en Tim. Al maakte Tim in balbezit wel vaak de verkeerde keuzes.
  Een lange bal van wie anders als Tom Goedhart leidde het eerste doelpunt in. De goed meegelopen Sip (Marc van Wensveen) scoorde ook weer eens. Na een aantal slechte wedstrijden kon hij dit wel gebruiken. De zeer goed vlaggende Pascal van Dijk mocht ook nog even invallen omdat Appel (Erik Rietstra) last had van zijn klapkuit en Sip toevallig net even naar de WC was. Pascal kwam met een glimbek in de spits lopen. Patrick Edelmal wist niet zo goed wat hij daarvan moest denken. Een voorstopper in de spits bij een 1-0 voorsprong.....
  Ouderwater voetbalde erg goed maar kwam tot weinig kansen. De zeer goed? keepende Arjan de Vos was de baas in de 16. Zou het dan weer gaan gebeuren?

  De tweede helft had CVC wind tegen en Oudewater wilde vanaf de eerste minuut druk zetten. CVC kwam er niet meer goed uit, maar tot kansen voor Oudewater leidde dit niet. Oudewater ging steeds aanvallender spelen en zo kon CVC er een aantal keer gevaarlijk uitkomen. Zowel Ian Overdam als Sip kregen de bal er echter niet in. De mannen van Oudewater werden steeds gefrustreerder en dit leidde tot enkele opstootjes. Gelukkig werden deze door de scheidsrechter de kop ingedrukt. Na het laatste fluitsignaal werd er feest gevierd de het galacticos. De koploper was op karakter verslagen. Patrick Edelman loste zijn belofte in door Vos een krat bier te geven omdat hij weer de 0 had gehouden.

  Conclusie:
  Pim is al twee weken afwezig - CVC 4 wint twee keer en twee keer de 0
  Als een van Dijk vlagt winnen we
  Vos en de 0 - het blijft gek