• CVCJO17-1 verslikt zich in een gedreven SpiritJO17-2. Cvc moest om 10.00 spelen in Ouderkerk. De sfeer zat er goed in en de boys hadden er zin in.
  Spirit begon scherp aan de wedstrijd maar CVC kon de druk opvangen. Toch in de 19e minuut een opkomende back speler en niet Ingrijpen, daaropvolgende voorzet binnen gelopen betekende een vervelende achterstand 1-0. Niet lang erna kreeg luuk een hele grote kans een voorzet van rechts ging tussen alles en iedereen door maar luuk leek daarop niet te rekenen. Hij wist slechts de bal alleen nog via de binnenkant voet op doel te krijgen maar daar had de keeper geen moeite mee.
  Arend deed ook nog een poging op doel maar werd net naast getikt en Kay uit de tweede lijn raakte de bal niet goed waardoor die ruim over ging. 10 minuten voor rust precies z’n zelfde aanval van de gastheren nu over de andere kant. Wederom niet ingrijpen van onze back en de voorzet kwam. Ook centraal stonden we niet goed en wederom kon 1 spits tussen 3 verdedigers de bal binnen schieten 2-0. Zo werd het rust, in de rust afgesproken ons eigen spelletje te gaan spelen en scherper te zijn. Nou daar begonnen we ieder geval niet goed mee. Nog geen twee minuten na rust en wederom door slecht verdedigen vloog de bal in ons doel 3-0. Wij liepen een flinke deuk op, de koppies gingen hangen, en het geloof wat er al was ging net zo snel weg als de regen naar beneden viel. In eens kreeg Kay Garretsen de ruimte op het middenveld, niemand pakte hem aan, vervolgens schoot Kay van een meter of 30 de bal in de kruising en stond het ineens 3-1. Snel werd de bal gepakt en wilde nog meer. En er kwam meer!. Spirit werd terug gedrongen en er ontstond iets van ruimte. Mede door beter combinatie spel van ons kwamen er mogelijkheden nogmaals Kay Garretsen die met scherp schoot in de verre hoek 3-2. Het was een dubbeltje op zijn kant wordt het nog 3-3 of maakt Spirit de marge groter. CVC bleef voor elke meter strijden maar liepen uiteindelijk tegen de 4-2 aan middels een penalty. Een duel met Martijn werd aanvankelijk gewonnen door zijn tegenstander, Martijn vocht terug, maakte een slyding binnen het 16 metergebied en de spits maakte er dankbaar gebruik van, maakte een duikeling en versierde daarmee een strafschop. Vanaf de kant gezien had Martijn de tegenstander beter aan de inkomende Bram van Furth over kunnen laten maar makkelijk gezegd van de kant. Goed penalty werd dus foutloos binnen geschoten 4-2.
  CVC aangeslagen en boos op zichzelf.
  Deze stand bleef het en liepen we deze competitie voor de eerste keer tegen een nederlaag aan.
  Strijdend (2e helft) ten onder gaan noemen ze dat.
  Volgende keer weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen.