• Wedstrijd 3 al weer binnen 2 weken. De eerste 0-1 verloren in de slot minuten, de tweede 0-0 dus vandaag maar winnen dan.
    Thuis onder een mooi zonnetje zagen we een CVC JO17-1 die de wedstrijd gelijk vanaf het begin naar zich toe trok. Teylingen probeerde wel eens een aanval te plaatsen maar CVC was oppermachtig. In de 28e minuut was het Arend van de blom die een vrije trap rand 16 hard onder in de korte hoek schoot. Een zeer verdiende voorsprong maar het hadden er weer een stuk of 3 moeten zijn. Met een 1-0 op zak rusten is lekker. De tweede helft begonnen we slordig en gezien de geringe voorsprong was ik er niet gerust op. Een foute pass richting Arend maar de tegenstander kwam er tussen vervolgens niet meer mee verdedigen en deze meneer zette de spits in scoring positie die faalde niet en was het weer gelijk 1-1 in minuut 50. Twee minuten later was het Maarten Van Sprang die met een droge knal doeltreffend was in de verre hoek en CVC pakte gelijk weer een voorsprong 2-1.
    CVC weer wakker geschut, en kreeg weer grip op de wedstrijd. 10 minuten later wederom Arend Vanderblom die weer het net liet bollen en daarmee zijn slippertje goed maakte 3-1. Teylingen loerde op een paar kansjes zoals vrije trappen/hoekschoppen. Een vrije trap waar wij niet goed opgesteld stonden en hard binnen werd geschoten maakte dat het 2-3 werd. CVC is volwassener geworden, raakt niet zo gouw meer van de wijs en zette weer koers richting het doel van Teylingen. Bram Meinen rukte op, slalomde tussen de verdedigers door de 16 in en werd vakkundig tegen de grond gewerkt, penalty dus. De trefzekere arend ging achter de bal staan en liet de keeper kansloos 4-2. Daarmee was het wel gespeeld Teylingen over de knie. Het leverde een tweede plaats op in de beker race.
    We hebben zin om in de competitie te beginnen.
    Volgende week spelen we wederom thuis om 14.30. Alexandria 66 is de tegenstander.