• CVC Reeuwijk zet ingeslagen koers door en verlengt samenwerking met technische staf

  15 jan 2021
 • Het bestuur van CVC Reeuwijk is verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Boris van Es met een jaar wordt verlengd. Ook in seizoen 2021-2022 zal Boris aan het roer staan van het 1e elftal. Tevens is besloten nog een jaar door te gaan met de trainer van Jong CVC, clubman René van Sprang. Naast een verlenging van het verblijf van beider trainers, blijft ook de volledige staf rondom de selectie intact.

  De voorzitter Luuk Kwast over de verlenging van de samenwerking: “In 2020 hebben we de selectie versterkt en de staf rondom het 1e en het 2e uitgebreid om de ambities van de club na te kunnen streven. Het 1e en 2e zullen op een dusdanig niveau moeten acteren, dat CVC Reeuwijk aantrekkelijk is en blijft voor eigen jeugd, sponsoren en volgers. Helaas heeft het virus roet in het eten gegooid waardoor seizoen 2019-2020 niet kon worden afgemaakt. Daarbij is het nog maar de vraag of seizoen 2020-2021 wordt hervat. Toch is Boris van Es naar onze tevredenheid gestart met de opbouw van de selectie, waarin in het afgelopen jaar een aantal nieuwe jongens werd ingepast. Boris heeft een goede klik met de spelers en kent hun kwaliteiten. Als bestuur hebben we er alle vertrouwen in dat de ingeslagen weg de juiste is en gaan we ervan uit dat Boris, samen met staf en selectie, de gewenste resultaten zal gaan boeken in het komende seizoen.”

  Ook de rest van de technische staf gaf snel aan door te willen gaan en dat zegt genoeg over de motivatie, maar ook over de sfeer en het klimaat binnen de club en de selectie van Reeuwijk. 

  “Ik ben ook blij dat René van Sprang aangehaakt blijft. In betrekkelijk korte tijd heeft hij laten zien dat hij in staat is om de groep van Jong CVC te leiden en te transformeren naar een hechte groep, zonder daarbij de verbinding met het 1e elftal uit het oog te verliezen.“ Aldus de voorzitter van CVC Reeuwijk.

  Ook hoofdtrainer Boris van Es is verheugd met de verlening: “Het is jammer dat dit jaar niet verloopt zoals gepland maar zoals bij mijn vorige contractverlenging is er voor mij als trainer niks veranderd. Alle ingrediënten zijn aanwezig om in de top van de derde klasse mee te draaien en ik kan niet wachten om dat te laten zien. De club is in beweging en ik ben blij dat ik daar als trainer onderdeel van mag uitmaken.”