• CVC wint van RVC'33 in Reeuwijkse derby met 6-1
  Scoreverloop:
  0-1: Rens Mathot
  1-1: Stephan Wahl
  2-1: Norbert van Keulen
  3-1: Joep van Keulen
  4-1: Joep van Keulen
  5-1: Joep van Keulen
  6-1: Joep van Keulen
  Opstelling CVC:
  Rick Verbunt; Lars Hagen, Aksel Koopman (c), Jetro Bevers, Jitse van Eekelen; Stephan Wahl, Nick Dronkert, Kevin van den Heuvel; Arthur Heij, Norbert van Keulen, Sven de Jong
  Onder het mom van een trainingsweekend reisde de selectie (1e en 2e elftal) van CVC Reeuwijk af naar Etten-Leur. Hier er achter komen dat op de zaterdag een echte derby op de planning stond. Op het complex van RKVV Jeka stonden CVC Reeuwijk en RVC '33 tegen over elkaar.
  Onder slechte omstandigheden stonden de 2 Reeuwijkse ploegen op veld 6 tegen over elkaar. Voor CVC was er alles op gebrand om niet te verliezen. Zodoende zorgde de CVC'ers dat ze fel uit de startblokken starte dit resulteerde in een aantal kansen maar de grootste was voor Norbert van Keulen die met een mooie diepte bal werd weggestuurd. Hij speelde de bal langs de keeper maar door een lichte touche belande de bal op de paal. Ondanks dat CVC de sterkere ploeg was, was het RVC dat op voorsprong kwam. De rechtsbuiten maakte een actie langs Lars Hagen. Lars maakte dan wel of niet een overtreding maar de scheids wees resoluut naar de penalty stip volgens veel CVC'ers een onterechte strafschop. Voor de spits van RVC een koud kunstje om deze binnen te schieten. CVC bleef doorgaan met aanvallen. Na een paar kleine kansjes, en een niet gegeven strafschop, kreeg CVC een vrije trap net buiten de 16. Stephan Wahl ging achter de bal staan en draaide de vrije trap richting de 2e paal naar de goal. Mede door de wind verdween de bal in de goal. Niet lang daarna floot de scheidsrechter af voor de rust.
  In de rust werden er wat wijzigingen gedaan:
  Uit:
  Nick Dronkert
  Jitse van Eekelen
  Kevin van den Heuvel
  Sven de Jong
  In:
  Kay Garretsen
  Bram Meine
  Thijmen van Sprang
  Joep van Keulen
  Aan het begin van de 2e helft was het voor CVC duidelijk wat de bedoeling was. Blijven aanvallen en georganiseerd blijven spelen.
  CVC bleef kansen krijgen maar had nog wat moeite om het net te vinden.  Opeens was daar Joep van Keulen met een mooie actie langs de zijlijn. Hij passeerde zijn tegenstander om vervolgens de bal klaar te leggen voor zijn broer Norbert van Keulen. Deze had geen moeite om de bal binnen te schieten. CVC had hiermee zijn verdiende voorsprong. Na de 2-1 was de ban gebroken en was er maar 1 speler die scherp genoeg was voor de goal.
  Mede door goed spel, wat geluk en vooral veel doorzettingsvermogen van CVC was het Joep van Keulen die 4x wist te scoren. Een mooie manier om na wat blessure weer terug te komen in het elftal.  Na 90 minuten vond de scheids het genoeg en konden beide elftallen de warme kleedkamers opzoeken en konden de spelers van CVC een mooie start maken voor een gezellig avondje.