• De wegen van keeperstrainer Mo El Amraoui en CVC Reeuwijk scheiden na dit seizoen

    9 jun 2022
  • Club en keeperstrainer van het 1e elftal en jeugd nemen deze beslissing op basis van het feit dat Mo heeft aangegeven een stapje hoger te willen gaan en zijn tijd anders moet verdelen.

    Voorzitter Luuk Kwast over de samenwerking: "In de afgelopen jaren heeft Mo onze keepers op zijn eigen wijze met veel energie getraind. Met zijn vertrek verliezen we helaas een bevlogen en betrokken keeperstrainer. Tegelijkertijd zijn we blij voor Mo met zijn verdiende stap hogerop bij Ter Leede. We zijn blij dat Mo de samenwerking en zijn verblijf met en bij CVC als positief heeft ervaren en kijken ernaar uit om hem zo nu en dan nog bij de vereniging te zien. We wensen Mo veel succes in zijn verdere carrière!"

    Keeperstrainer Mo over de samenwerking met CVC: "Na 3 mooie seizoenen is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging, na drie jaar neem ik afscheid van CVC Reeuwijk, Na heel veel uren keeperstrainingen aan senioren selectie en jongste jeugd is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik kijk met onwijs veel plezier terug op deze drie jaar. CVC is en blijft een gezellige familieclub! Ik bedank via deze weg alle keepers, Trainers, ouders, vrijwilligers en collega’s waarmee ik heb mogen samenwerken voor deze mooie tijd. Uiteraard zal ik nog geregeld in het weekend op de club te vinden zijn om wedstrijden te kijken. Nogmaals iedereen waarmee ik heb mogen samenwerken bedankt!! En wellicht zien we elkaar op of rond de velden."

    CVC Reeuwijk is al in gesprek met een opvolger voor Mo en ook volgend seizoen kunnen de jeugd en de selectie rekenen op een goede keepersopleiding.