• Hans Goedhart overleden

  6 aug 2022
 • In memoriam, Hans Goedhart

  Gister bereikte ons het bericht dat Hans Goedhart is overleden.

  Woorden schieten tekort. Iets waar Hans geen gebrek aan had!

  De volgende woorden over Hans, meer dan een prominent lid, zullen nooit kunnen evenaren aan wat Hans zovelen malen heeft geschreven.

  Hans was redacteur van ons clubblad Buitenspel, een functie die hij tweemaal bekleed heeft. Dat Hans de pen graag ter hand nam was duidelijk. Hij was mede auteur van het prachtige jubileumboek 25 jaar CVC. Daarna zorgde hij er bijna in zijn eentje voor om een jubileumboek over het 50 jarig bestaan van onze vereniging te schrijven.

  Wat zeker altijd hilarisch was, zijn de anekdotes die Hans schreef voor onze jubilarissen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd elke jubilaris niet alleen in het zonnetje gezet maar ook op een leuke manier op de hak genomen. Hans was daar een meester in! De nieuwjaarsrecepties zullen nooit meer hetzelfde zijn!

  Hans, ook bekend als Bokkie, maakte op 15e jarige leeftijd zijn debuut in ons eerste elftal. Volgens vele was dit te vroeg en heeft Hans zijn talent hieronder geleden. Doordat Hans het in de hoofdmacht net niet redde werd hij een vaste waarde in het 2e elftal. Hans was zo bevlogen van het keeperswerk dat hij ook jaren in de zaal onder de lat heeft gestaan.

  Naast zijn rijke voetbalcarrière en het ter hand nemen van de pen heeft Hans de functies als bestuurslid wedstrijdsecretaris en secretaris lange tijd met verve bekleed.

  Dank je wel voor al het moois je ons hebt gebracht!

  Rust zacht.

  *Tijdens de eerste competitiewedstrijd zal er een minuut stilte in acht worden genomen en zal er met rouwbanden worden gespeeld.