• Omdat de maatregelen vanaf deze week versoepeld zijn gaat CVC home vanaf aanstaande zaterdag ook het terras weer openen.

  Wanneer is het terras geopend?
  Het terras zal voorlopig alleen op zaterdag geopend zijn, omdat het door de opgelegde sluitingstijd van 20.00 uur doordeweeks geen zin heeft om het terras te openen. Aanstaande zaterdag zal het terras om 10.00 uur openen en om 19.30 sluiten.

  Voor wie is het terras geopend?
  Helaas zijn op dit moment alleen leiders en spelers die hebben gevoetbald en vrijwilligers die werkzaamheden hebben uitgevoerd op het complex welkom op het terras. Supporters zijn helaas nog niet welkom.

  Hoeveel mensen mogen er op het terras?
  Er komen 20 tafels met 2 zitplaatsen per tafel op het terras. Het meubilair blijft staan zoals het is opgesteld. Het is niet toegestaan tafels of stoelen te verplaatsen.

 • Waar mag ik het terras betreden?
  Als je het terras wilt betreden meldt je jezelf bij de ingang van het terras aan de zijde bij de dugout die op het terras staat (zie foto) en vraagt naar een plekje waar je plaats mag nemen. Barbara vult het vragenformulier samen met je in en wijst je daarna een zitplaats toe. Op deze plek blijft je zitten. Het is niet toegestaan zonder toestemming het terras te betreden.

  Het terras aan de zijde van de kleedkamers is afgesloten en hier mag het terras niet betreden worden.

 • Hoe en wat kan ik bestellen?
  Er worden op dit moment alleen losse consumpties verkocht en geen kratten. Je bestelling wordt opgenomen en geserveerd aan je tafel. Het is niet toegestaan zelf naar de bar te lopen en daar een bestelling te plaatsen.

  Hoe kan ik een plekje reserveren?
  Reserveren kan alleen ter plaatse bij de ingang van het terras. Het is niet mogelijk vooraf telefonisch een plek te reserveren.

  Wat doe ik als er geen plek meer op het terras is?
  Is er geen plaats meer beschikbaar op het terras, verlaat het complex en blijf niet hangen. Het is niet toegestaan consumpties buiten het terras te nuttigen. Als in de praktijk blijkt dat er meer animo is dan plaats op het terras, dan zullen wij bekijken hoe we dit voor de toekomst (bv door bloktijden) kunnen veranderen, zodat iedereen van het terras gebruik kan maken.


  Ik ben jonger dan 18 en hoef geen afstand te houden. Mag ik met mijn complete team op het terras bij elkaar zitten?
  Om het overzicht op het terras te kunnen bewaren hebben wij besloten dat ook deze categorie afstand dient te houden op het terras. De anderhalve meter maatregel is daarom voor iedereen van toepassing. Het is voor de jeugd dus ook niet toegestaan om met een compleet team op het terras bij elkaar te gaan zitten, maar zit je met twee personen aan een tafel of anderhalve meter afstand van de andere tafels.

 • Waar en hoe kan ik naar het toilet?
  Als je naar het toilet moet verlaat je het terras via de dugout zijde (zie foto) en ga je naar de toiletten via de hoofdingang. Je mag niet door het clubhuis. De klapdeuren zitten op slot.

 • Er is iedere keer geen plek voor mij op het terras. Wat kan ik doen?
  De eerste twee zaterdagen wordt de drukte aangekeken. Als blijkt dat er meer animo is dan beschikbare plaatsen, dan zal er een alternatief plan bedacht worden om zoveel mogelijk leden gebruik te kunnen laten maken van het terras. 

  Houdt je aan de regels

  Alle leden wordt verzocht zich aan deze regels te houden en ook elkaar hier op aan te spreken, zodat het terras geopend kan blijven en zoveel mogelijk van onze leden gebruik kunnen blijven maken van ons terras.

  Sanctie's
  Bij het niet volgen van de regels op het terras spreekt Barbara de overtreder(s) aan. Bij niet opvolgen van de instructie's informeert Barbara het bestuur en wordt het betreffende lid of eventueel team geinformeerd voorlopig niet meer welkom te zijn op het terras. Wij gaan er vanuit dat het niet zover hoeft te komen en eenieder zijn verantwoordelijkheid neemt.


  Wij wensen iedereen veel plezier. Heb je nog vragen, op en/of aanmerkingen zijn, laat het weten via e-mail op nietvoetbalzaken@cvcreeuwijk.nl.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Het bestuur