• Kleding & Materialen

  De commissie kleding & materialen is verantwoordelijk voor de aanschaf, onderhoud en beheer van al het voor trainingen en wedstrijden benodigde materiaal. Doelstelling van de commissie is dat alle teams moeten kunnen beschikken over geschikt materiaal om hun trainingen en wedstrijden naar behoren uit te kunnen oefenen. Daarmee leveren wij een positieve bijdrage aan een professionele uitoefening van het spelletje en de uitstraling van CVC Reeuwijk.

  Samenstelling commissie
  De commissie bestaat uit de volgende personen:
  1. Dennis van den Heuvel (bestuurslid)
  2. Gerke Mulder (materiaalman)
  3. Linsey Twigt (kleding)
  4. Irene Klijberg (kleding)
  5. Astrid van Delt (kleding)
  6. Marjolein Kranenburg (kleding)  
  7. Mitra Didari (kleding)
  8. Marcel van der Wal (voorraadbeheer)

  Kleding
  De kledingcommissie is verantwoordelijk voor het innemen van kleding aan het einde van het seizoen en uitgifte van kleding aan het begin van het seizoen.
   
  Indien er tussentijds kapotte kledingstukken zijn kunnen deze via de commissie worden omgeruild. Voor de jongste jeugd tot en met jeugd O16 is Linsey Twigt het aanspreekpunt. Voor jeugdteams vanaf O17 tot en met de senioren is Marjolein Kranenburg het aanspreekpunt. 
   
  Linsey Twigt (jeugd t/m O16) is bereikbaar op: 06-18715798
  Marjolein Kranenburg (jeugd O17 en alle seniorenteams) is bereikbaar op: 06-20097710
   
  Materialen
  Gerke Mulder is aangesteld als materiaalman. Gerke is verantwoordelijk voor uitgifte van de wedstrijd- en trainingsmaterialen zoals hesjes, ballen en pionnen. Is er tussentijds sprake van kapotte/ontbrekende materialen dan kunt contact opnemen met Gerke.
   
  Gerke Mulder is bereikbaar op: 06-13177211