• Het bestuur van CVC Reeuwijk wenst alle leden, sponsoren, vrijwilligers en supporters een gelukkig 2022!

  Via deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet voor de vereniging en de sponsoren, supporters en leden voor de steun. Helaas kunnen we dat voor het tweede jaar op rij niet doen op de nieuwjaarsborrel, die aanstaande zaterdag plaats zou hebben gevonden.

  Met vallen en opstaan hebben we het afgelopen jaar de draad weer opgepakt. Door invloed van verschillende maatregelen op verschillende momenten in het jaar ging dit helaas niet altijd op de manier zoals we dat hadden gehoopt. Toch hebben er een hoop positieve dingen plaatsgevonden.

  Zo was het gezellig druk op de club op de momenten dat het weer kon, waarbij Barbara en haar team zorgden voor sfeer en gezelligheid. Voor de jeugd hebben we toernooien kunnen organiseren op de momenten dat de competitie werd stilgelegd en we hebben het bestuur aan kunnen vullen met een vrouwelijk bestuurslid. Eén van de belangrijkste zaken is dat we het vrouwenvoetbal weer terug hebben weten te halen naar CVC. Met dank aan de inspanning van enkele bestuursleden en vrijwilligers hebben we onder andere door middel van het werven bij de scholen zoveel meiden weten te werven dat we drie teams hebben kunnen inschrijven! De instroom van nieuwe leden blijft ook de komende jaren prioriteit. Dat heeft tot op heden ertoe geleid dat we dit seizoen 23 jeugdteams in kunnen schrijven, 4 meer dan het afgelopen seizoen. Ook zijn we blij met het feit dat het Welpenvoetbal (voetbal voor de allerjongsten die nog geen competitie kunnen spelen) wekelijks wordt georganiseerd door enkele van onze leden, wat weer zorgt voor nieuwe aanwas op termijn.

  Helaas hebben de senioren meer hinder ondervonden van alle maatregelen. We balen ervan dat de competitie nu al meerdere keren is stilgelegd, maar hopen op betere tijden. Onze belofte om wanneer weer mogelijk, u als lid te bedanken voor de steun, hebben we helaas nog niet helemaal kunnen inlossen. Deze belofte blijft uiteraard staan! Laten we hopen dat er snel een tijd aanbreekt waarin we weer allemaal naar de vereniging kunnen komen, zonder aanvullende maatregelen.

  Een hartelijke groet namens het bestuur,

  Luuk Kwast (voorzitter)