• Vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer lekker een wedstrijd spelen. Van onze groep waren er nog 5 met vakantie, er zijn afgelopen vrijdag een aantal terug gekomen en aangesloten. Met aan vulling van Jitse van Eekelen, Jeroen Heij om Ian van der Kooi uit de JO19-1. Tevens is onze ploeg aangevuld met René van den Heuvel, Thijmen van Sprang en Jetro Bevers die in de basis uitkomen in ons team dit seizoen.
  Jetro terug komend van een behoorlijke knieblessure deed vandaag nog niet mee maar hoopt over een aantal weken zijn rentree te maken in de wedstrijden.
  Uit spelen tegen het 2e elftal van Koudekerk die uitkomt in de 3e klasse dat gaat niet makkelijk worden. Vanaf de eerste minuut speelde wij de gastheren in de kaart door veelvuldig de lange bal te hanteren vervolgens veel bal verlies te leiden. Je rent de vouwen uit de broek maar levert totaal niets op. Sven de Jong kreeg last van zijn bovenbeen en moest na een kwartier al het veld verlaten. Kalai Hoesni kwam er voor hem in. Koudekerk was fitter, balvaster, en positioneel stonden ze goed. Wij hadden geen schijn van kans bij het doel te komen. De gastheren beloonde zich zelf met een 2-0 voorsprong maar de tweede riekte naar buiten spel, Wim Versluis vlagde overtuigd maar zijn actie werd niet overgenomen en bleef dus 2-0. Laatste minuut voor de rust een hoekschop voor ons. En Jawel René van den Heuvel bleek niet alleen in defensie een aanwinst maar kan ook scoren, dat deed ie met het hoofd. Ook daar discussie wel of niet over de lijn maar de scheids wees resoluut naar de middenstip. Dus 2-1.
  In de rust de spiegel voorgehouden hoe we het beter aan kunnen pakken en daarbij wat positie’s gewisseld. Er was veel meer rust in ons spel veel langer in balbezit en veel minder balverlies. Van daaruit creëerden we ook meer kansen. Hoesni had tot twee keer toe de gelijk maker op zijn schoen maar het ontbrak aan ritme en balgevoel. We slaagde erin om Koudekerk onze wil op te leggen. En daar is onze topscoorder van afgelopen seizoen Luuk Dane die de dik verdiende 2-2 in het dak van het doel te jagen. Ik bracht Tom Verwaal weer in het veld maar nu centraal op het midden. Even niet in de rol van spits maar als spelverdeler. Ging hem ook niet slecht af. Sterker nog hij zette een aanval op maar strandde. Toch was het Youri die de bal onderschepte uit een verdedigings fout van Koudekerk. Zette voor op de inlopende Tom en verzilverde deze unieke kans door de bal geplaatst onder in de hoek te schieten en de keeper kansloos te laten. Dat alles in de 89e minuut. Dus de buit is binnen. Winst in de eerste wedstrijd van het seizoen. 2-3. 💪🏻💪🏻👊🏻⚽️🔴🔵
  Wij zijn trots op jullie mannen, zeker op de manier waarop jullie terug vochten in de wedstrijd. Daarnaast deden de JO19-1 spelers het prima op dit niveau. Dank voor jullie inzet!.
  Fijn weekend!
  René van Sprang
  Wim Versluis
  En de afwezige appende vragende naar de uitslag Edwin Romijn😉👊🏻.