• Vandaag de tweede oefenwedstrijd op het programma. Op het eigen veld mochten we aantreden tegen Stolwijk 2 van Peter Klip. Wederom vandaag met twee JO19-1 spelers Ian van de kooi en Jitse van Eekelen die hun plekje wel verdiend hebben gezien de inzet afgelopen weken. CVC begon rommelig aan de wedstrijd, leuke opzetjes afgewisseld met foute keuzes was het beeld na een half uur spelen.
  Stolwijk zat iets beter in het spel maar kon onze defensie geen pijn doen. Richting de rust ontstonden er een aantal kansen voor de gasten maar konden met mooie reddingen van Jordy Vrijenhoek die ons doel verdedigde vandaag gekeerd worden. Thijmen van Sprang was ook een plaag geest voor de spitsen van Stolwijk die een hele goeie wedstrijd speelde.
  Des te zuurder is dat Jordy de fout in ging met inspelen van de bal richting Jitse en daarbij een Stolwijkse aanvaller over het hoofd zag. Maar de spits kon niet direct afwerken, er ontstond een scrimmage met als eind doel een handsbal van René van de heuvel die de bal daarmee de bal uit het doel hield. Penalty dus. Deze buiten kans liet Stolwijk niet schieten en lieten Jordy kansloos achter op het doel. 0-1. In de rust wat punten ter verbetering aan gegeven, maar nog niet koud begonnen na de rust en Stolwijk scoorde uit een mooie aanval over rechts die de bal strak op maat voor gaf en de spits alleen zijn hoofd er maar tegen hoefde te zetten 0-2. Het was allemaal niet best tot dit moment van onze kant het ontbrak aan scherpte, beleving, gevolg veel balverlies. Desalniettemin was het 1 minuut later toch raak, Sven kreeg de bal aan de rechter kant, bediende op maat onze Luuk Dane die de bal
  binnen schoot. 2-1. Dat was een lekker moment en CVC kreeg meer
  grip op de wedstrijd. De clubs waren aan elkaar gewaagd en speelde
  tegen het randje aan. CVC op zoek naar de gelijkmaker, daar zaten we dicht bij maar onze nieuwe spits Kalai had het vizier nog verre van scherp staan en miste 2x oog in oog met de keeper. Maar niet lang daarna een schitterende voorzet van Youri die precies op maat op de schoen van Tom Verwaal kwam en schitterend binnen gewerkt werd 2-2. Maar wat ! Buitenspel gevlagd. De spelers van Stolwijk liepen al
  met de bal
  Naar het midden maar konden weer terug omdat onze scheidsrechter het signaal overnam en buitenspel gaf. Daar is ons een zuiver doelpunt ontnomen en dat voelt niet goed. Ook als je een belangeloze oefenwedstrijd speelt wil je een goed resultaat halen. Goed het is zo dus doorrrrrrr. Het bestolen gevoel had zijn uitwerking bij ons en het werd harder desondanks niet onsportief. CVC werd sterker en gaf niet op. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd kregen we loon naar werken. Het was wederom Tom Verwaal die zijn gram haalde en heel bekeken de bal onder in de hoek parkeerde en zo 2-2 maakte. Dit was de eindstand en zegt genoeg over verhoudingen op het veld. Ik denk een terechte uitslag. We speelde een slechte wedstrijd, dat kan gebeuren, dan door inzet en strijdlust terug gevochten in de wedstrijd dan nog een gelijk spel er uit halen. Tja ik kan daar dan wel weer tevreden op terug kijken.
  Volgende week starten we om de punten in de 1e bekerwedstrijd thuis tegen ARC 8 om 12.00.
  Fijn weekend!
  Namens de gehele staf.
  🔵🔴⚽️👊🏻🍻