• GECANCELD: Tweedaagse voetbaldagen bij CVC Reeuwijk in de zomervakantie!

  10 jun 2022
 • Is jouw kind dol op voetbal, of ben je bang dat er deze zomer te veel computerspelletjes gespeeld worden? Dan wil je deze tweedaagse bij CVC Reeuwijk zeker niet missen. Deze zomervakantie kan jouw kind twee dagen lang komen trainen als een topspeler op de nieuwste tactieken, technieken en trucs.

  Aanvallen, verdedigen en omschakelen. Voetbalopleidingscentrum.nl maakt de hoofdmomenten van het voetbal op een leuke manier trainbaar voor iedereen. En dat is niet het enige. Naast beter worden, worden de trainingen afgewisseld met animatie. Zo hebben zij een speciale voetbalquiz, zijn de AA-games terug van weggeweest en ligt is er nog veel meer leuks in het verschiet.

  14 juli 15 juli CVC Reeuwijk 09.30 – 15.30

  Programma

  De voetbaldagen in de zomervakantie bij CVC Reeuwijk zijn toegankelijk voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar. Onder leiding van de leukste gediplomeerde trainers, zijn een geweldige tweedaagse en nieuwe vrienden gegarandeerd. Winnaars? Die verdienen tijdens deze tweedaagse fantastische prijzen. En dan hebben we het leukste nog niet eens verklapt. Op dag 2 gaan we voetgolfen, komt er een opblaasbare stormbaan en gaan we met SmartGoals aan de slag.

  Aanmelden

  Wil jij jouw kind ook opgeven voor de tweedaagse bij CVC Reeuwijk? Dat is mogelijk via www.voetbalopleidingscentrum.nl. De kosten voor de tweedaagse bedragen €99,- per persoon. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, gezonde tussendoortjes, een stormbaan en fantastische prijzen. Meld je snel aan!