• Van Nispen was een maatje te groot voor CVC Reeuwijk. Het speelde zich moeiteloos naar een 1-4 zege en daarmee was ook het kampioenschap in de 3e klasse A een feit. De Zilkenaren waren het hele seizoen al een klasse apart. Dat CVC Reeuwijk verloor, was dan ook wel te verwachten, maar het optische krachtsverschil was zaterdagmiddag wel erg groot. CVC kon aanvallend geen vuist maken.
    De aanvallende acties van Moussa Kallisse en Lourens Uiterwijk strandden veelal voortijdig, want ook verdedigend had Van Nispen het goed voor elkaar. Het bleef heer en meester in eigen strafschopgebied en dat was aan de overkant bij CVC wel anders. Bij rust hadden de gasten dan ook al een 3-0 voorsprong te pakken en was de wedstrijd al zo’n beetje af te vinken. In de 2e helft bleef Van Nispen verder de wedstrijd controleren en breidde de voorsprong nog uit tot 0-4.
    Daarna scoorde Moussa Kallisse nog wel een tegentreffer, zodat de nederlaag nog enigszins beperkt bleef tot 1-4. Het deed overigens CVC meer pijn te moeten vernemen dat de naaste concurrenten DWO en Zwammerdam punten pakten en zodoende de Reeuwijkers nu op 3 punten zijn genaderd.
    CVC zal nu in de laatste 3 wedstrijden nog flink in de bus moeten blazen om niet terug te vallen onder de nacompetitiestreep. En dat is nog wel te voorkomen in de komende 3 wedstrijden, uit tegen Alphia, thuis tegen NSV ’46 (nu hekkensluiter) en uit tegen Zwammerdam. De mouwen zullen dan wel opgestroopt moeten worden!