• Voetbal.nl App

  Heel veel communicatie van de vereniging en KNVB gaat via de Voetbal.nl App. Zo kan je hier bijvoorbeeld het programma, de uitslagen en de stand van je team of het team van je kind of kinderen raadplegen. De vereniging is bezig om meerdere zaken via deze App te gaan regelen. Hier wordt u ter zijnder tijd over geinformeerd. Wij adviseren u om de hier boven omschreven redenen om deze App te instaleren op uw telefoon. Hier onder vindt u enige uitleg om dit te realiseren.

  Ga allereerst naar de App store of Google playstore:

 • Installatie Voetbal.nl App

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij CVC Reeuwijk in de ledenadministratie bekend bent. Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij CVC Reeuwijk? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van CVC Reeuwijk ontvangt is het adres waarmee je bij CVC Reeuwijk bekend bent. Als je het niet weet kun je een e-mail sturen naar de ledenadministratie op het e-mailadres info@cvcreeuwijk.nl.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij CVC Reeuwijk bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de ledenadministratie op het e-mailadres info@cvcreeuwijk.nl.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Meerdere kinderen bij CVC Reeuwijk?

  Heb je meerdere kinderen bij CVC Reeuwijk en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van CVC Reeuwijk? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "Instellingen/Persoon kiezen".

 • Instructie video

  Hier rechts vind je een instructie video van Sportlink over het raadplegen van je informatie of de informatie van je kind(eren).